početna strana       kako servis funkcionira?
    registracija     podrška     ispovjesti     najčešća pitanja

Kako kontaktirati osobu čiji profil mi se sviđa?
Izaberite profil koji Vam se sviđa, nazovite call centar OsobniKontakti.net, a mi ćemo Vaš poziv preusmjeriti direktno na telefon osobe koju ste izabrali. Nijedna strana ne može vidjeti broj telefona ove druge. Mozete i ugovoriti sastanak u odredjeno vreme, onda kada Vama to odgovara.

Imam obaveza preko dana, kako da namjestim da me zovu samo u određeno vreme?
U profilu postoji opcija kada želite biti kontaktirani, tu možete staviti recimo od 18h do 19h. Svaki dan možete mijenjati vrijeme kada ste dostupni, ovisno o vašim obvezama. Call centar prije svakog poziva, gleda Vase podatke. Možete staviti da Vas određenog dana nitko ne zove, a da vi i dalje možete kontaktirati koga želite.

Kako namjestiti da me kontaktiraju samo određeni profili ljudi?
U profilu ima opcija , preko koje nas obavještavate tačno koje osobe dolaze u obzir, tako da možete staviti, da želite da Vas zovu recimo samo djevojke, od 19 do 30 godine, iz Rijeke, heterosexualne, visoke izmedju 155-175cm, plave, koje se bave medijima. Znači možete isprofilirati svoje želje, tako da Vas ne zove bilo tko, već samo one osobe koje bi željeli upoznati i uživo.

Prednosti OsobniKontakti.net
1. potpuna anonimnost.
2. najbrže povezivanje pojedinaca i parova sličnih želja.
3. servis za upoznavanje koji nudi 100 % točnost i vjerodostojonost podataka, jer je ljudski glas "osobna karta" svake osobe.
4. Možete pronaći prijatelja, mladića, djevojku, par, bračnog partnera ili osobu za razgovor za samo nekoliko trenutaka.

Vaš OsobniKontakti.net